1 Subat 2008 akşamı Nes'de..


Cuma akşamı Çat Kapı Timi Nes'deydi. Safiyet, Pelin, Fevo ilaveten assolistimiz Füsun hanim. 10 dakkaya bir pis pis ruj surerek, pudralanarak asabimi bozdu, ben de kendimi yemeye verdim, n'aapim!? Ondan soora da cok yiyo diyonuz, yiyene degil yedirtene bak!

Gecenin bombasini hemen soyleyim ET yidik millet EEEEET!
Pinar hanim, oyle tortelliniyle havucla kabakla olmuyo bu isler!
Bakiniz Neslihan hanim 72 ay vadeli tuketici kredisi cekmis, gitmis almis kuzu etini, srank diye onumuze kodu! Once cikaramadik tabii kup kup siyah seyleri, birbirimize baktik n'ooluyo diye!?
Sonra ben en yigitleri olarak kendimi feda ettim, Memo'ya iyi bakin kizlar diyerek o siyah kucuk parcadan bi tane attim agzima! Anaaaaaa ET imis!
Birden bire cocuklugumdaki kurban bayramlari aklima geldi, butun hayatim bir film seridi gibi gecti gozumun onunden.. Jupiter'deki mutlu gunlerimiz, ucan dairemizle gittigimiz piknikler..
Sonra dunyanizdaki gunlerim, 2,5 yasinda okuma yazma ogrenmem, 3 yasinda bilgisayari icat etmem, sonra bir gece maskeli Amerikalilarin evimizi basışı, bilgisayar planlarimin calinmasi, bi zencinin "Planlari caldik Mr.Gates" deyisi.. 4 yasinda Harvard'da Fizik, Kimya, Elektrik-Elektronik bolumunu disardan bitirmem..

Neyse uzatmayalim, konumuza donelim..
Nes tuketici kredisinin yani sira Bodrum'da olmasindan yararlanarak annesinin koltuk takimini da satmis ve bize sahane bi sofra hazirlamis! E kolay degil, koca CKT!!! Yalniz Pelin bilindigi gibi sebze, yesillik, ot falan sevmeyen sorunlu bir arkadasimiz.. Nes de dayamis salatayi, dayamis yesilligi. En son yerelmasi yemeginde Pelin kisa sureli bi bilinc kaybi yasadi!

Pekii bu sahane yemekleri nassi yedik? Catal kasikla tabii, hemen atlamayin! Fakaaat, bu catal kasiklar nerden cikti? 43 numara ayakkabi kutusundan! Hafif bi koku vardi ama olsun, Nes masaya suslu pecetelerin ustune catal kasik ve mandal koymus, burunlarimiza mandal takinca koku felan bisii duymadik!!!

Ertesi sabah bulusmak uzere evlerimizin yolunu tuttuk..

Hiç yorum yok:

Memo

Memo
Kusadasi Bakkhos'da 2007 Haziran

Memo

Memo
Kusadasi Bakkhos'da 2007 Haziran

Memo

Memo
Ayvalik'ta 2007 Haziran