Ucurtmamizi nasil ucurduk ve kacirdik!?


Bugun maaile (abim, yegenim Erman ve Memo) Beachpark'a gittik. Deniz kenarina indik, cocuklar tas kaydirdi, kovaya tas doldurdu, bata cika, islana islana oynadilar.

Sonra da 2007 Sonbaharinda Ankara'da Ahlatlibel'de satin aldigimiz kirmizi ucurtmamizi ucuralim dedik. Ucurduk da. Daha onceki ucurtma ucurma denemelerimizde ruzgarin yonune gore surekli kosuyor gene de ucuramiyorduk. Meger ucurtmayi deniz kenarinda ve ilkbaharda ucurtmak gerekiyormus! Daha ipi cozer cozmez ucurtmamiz Akdeniz semalarinda nazli nazli salinmaya basladi, ne kolaymis!

Yarim saat kadar kendi halinde ucan ucurtmamiz nedense Erman'i rahatsiz etti!:)) 7 yasindaki yegenim Erman belki de felsefi olarak ucurtmanin ozgur olmasinin zamaninin geldigini dusundu:))) Oynarken ucurtmayi elinden kacirdi! Ucurtmamiz 3 nolu isletmenin hayli yuksek agacina takildi. Indirmek hemen hemen imkansiz.. 1 saat sonra merdiven ve uzun bir cubuk yardimiyla abim agaca tirmanarak ucurtmayi agactan kurtardi ama hoop obur agaca takildi. Artik ucurtmamizi 3 nolu isletmeye hibe ederek ayrilmak uzereyken her nasilsa cesur yurek bir garson ucurtmamizi indirip bize getirdi. Yine kavustuk kirmizi ucurtmamizla!

Hiç yorum yok:

Memo

Memo
Kusadasi Bakkhos'da 2007 Haziran

Memo

Memo
Kusadasi Bakkhos'da 2007 Haziran

Memo

Memo
Ayvalik'ta 2007 Haziran