Şekilli delgeçlerin çocuk psikolojisi üzerindeki etkileri


Şekilli delgeçlerin faydaları :

1) Bu sekilli delgeclerle cocuklarimiz 30 saniye kadar sahane bir bicimde oyalanabiliyorlar, siz de bu 30 saniye icinde rahaatca kendinize zaman ayirabilir, hobilerinizi gerceklestirebilirsiniz. Ister sinemaya gidin, ister alisverise, onu da ben mi soyleyeyim!?

2) Bu 30 saniyenin sonunda cocugunuz sizi cagirir "Anneeeea, gel beraber yapalim" der, siz duymazliktan gelirsiniz, taa ki kafanizda patlayan buyuk sekilli delgece kadar.

3) Cocugunuzun kafaniza attigi sekilli delgecler sayesinde minik yavrunuzun sporla ilgili yeteneklerini rahatca anlayabilir ve bundan sonraki hayatini buna gore yonlendirebilirsiniz. Misal delgece elle vuruyorsa voleybol kursuna, ayakla vuruyorsa futbol kursuna, bacak arasindan gecirerek vuruyorsa basket kursuna gonderebilir, atis mesafesi cok uzaksa cirit, disk dersleri aldirabilirsiniz.

3) Sekilli delgecleri kurabiye yapiminda kullanabilir, mutfakta cocugunuzla bir seyler pisirmenin zevkine varabilirsiniz.

4) Sevgili yavrunuz marul yapraklarini sekilli delgecle delerek salata yapimina katkida bulunabilir, siz de salata yapimindan yirtabilirsiniz. Ayrica cocuk marul yemeye baslar, vitamin alir.

5) Masum yavrunuz sizi sinirlendirdiginde "O sekilli delgecle etini bi cimcirim gorursun" seklinde tehdit edersiniz. Sekilli delgeclerimiz cok minik ve sevimli oldugundan iz birakmayacak ve diger aile uyeleri sizi suclayamayacaktir.

Goruldugu gibi sekilli delgeclerin faydalari say say bitmez.

"Sekilli delgec giren eve psikolog girmez" ata sozuyle makaleme son veriyorum efenim.

En guzel delgecler sizin olsun.

Hiç yorum yok:

Memo

Memo
Kusadasi Bakkhos'da 2007 Haziran

Memo

Memo
Kusadasi Bakkhos'da 2007 Haziran

Memo

Memo
Ayvalik'ta 2007 Haziran